Personal Training op maat

Gerichte begeleiding, motivatie en efficiënte workouts

Verbluffende resultaten

WAT IS PT

MiCorpus Personal Training is een op maat gemaakte fitnessdienst waarbij individuen persoonlijke begeleiding en training ontvangen om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

MiCorpus richt zich op het bieden van individuele aandacht, op maat gemaakte trainingsprogramma’s en voedingsbegeleiding om klanten te helpen fitter te worden, gewicht te verliezen, kracht op te bouwen of specifieke sportprestaties te verbeteren.

Het doel van MiCorpus Personal Training is om cliënten te helpen hun optimale gezondheid en fitheid te bereiken in een persoonlijke en ondersteunende omgeving.

De Voordelen

Van PT

Gepersonaliseerd trainingsprogramma

Onze personal trainer ontwikkelt een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen, fitnessniveau en eventuele beperkingen. Hierdoor kan je efficiënter trainen en sneller resultaten boeken.

Motivatie en begeleiding

Onze Personal trainer fungeert als een constante bron van motivatie en begeleiding. We helpen je gemotiveerd te blijven en moedigen je aan om door te zetten, zelfs op de dagen dat je minder gemotiveerd bent.

Efficiënte
workouts

We kunnen je helpen om je tijd in de sportschool efficiënter te benutten. We selecteren oefeningen die bijdragen aan jouw specifieke doelen en vermijden verspilling van tijd en energie.

Variatie in training

Onze personal trainer zorgt voor variatie in je trainingsschema om verveling te voorkomen en je lichaam uitgedaagd te houden. Dit helpt bij het voorkomen van een trainingsplateau.

Resultaten behalen

Door de persoonlijke aandacht en begeleiding van onze personal trainer kan je sneller en effectiever resultaten behalen dan wanneer je zelfstandig traint.

Tijdsbesparing

Personal training kan efficiënter zijn dan zelfstandig trainen, waardoor je tijd bespaart.

Voor wie is PERSONAL training geschikt?

Personal training is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, van beginners tot gevorderden. Het is ook ideaal voor mensen met drukke schema’s, omdat het weinig tijd in beslag neemt. Ongeacht of je je spieren wilt versterken, gewicht wilt verliezen of je algemene fitheid wilt verbeteren, personal training kan je effectief begeleiden naar het behalen van jouw specifieke doelen.

Facebook

Twitter

LinkedId